Önfenntartó biokiskert tanfolyam + 60 perc skype konzultáció

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
folyamatosan elérhető
Kategória:
Tanuljunk!
Áfa:
27 % (benne van az árban)

19.900 Ft

db

Leírás

Jelentkezz 2017. május 31-ig, és a tanfolyam mellé ajándékba megkapod a Gaia kertje című könyvet, amelynek értéke 7.900,- Ft!

+Kedvezmény: a 60 perces személyes tanácsadás (skype-on) értéke: 10.000 Ft. Itt nézheted meg, hogyan is zajlik ez.

Kezdd el most, hogy jövőre már új módon kertészkedhess!

Hozd ki a területedből a maximumot úgy, hogy a növényvédelemre, növényápolásra minimális energiát fordítasz! Az időd sokkal élvezetesebb dolgokra fordíthatod: tervezgetésre, vetésre, a termés betakarítására és felhasználására.

Baji Béla permakultúrás kertje

Baji Béla permakultúrás kertje

Képzeld el, hogy a kerted, teraszod egy darabka természet. Olyan, ahol számos élőlény, köztük te is, megtalálja maga táplálékát. Ahol nincs hulladék, és nem kell tápanyagot pótolni. Ahol a növényvédelem oroszlánrészét megoldják az állatok és a növények maguknak. Ahol csak figyelni kell, és csak akkor beavatkozni, ha valami miatt felborul az egyensúly. A legnagyobb gondod az lesz, hogy mit kezdj a terméssel. Ahol pihenni is élvezet, főleg, mert marad rá időd. Igen, ilyen egy igazi permakultúrás kert –egy igazi életközösség, eszményi lakóhely a benne élőknek, köztük neked. Ezt bármekkora területen megvalósíthatod, akkor is, ha nincs nagy tapasztalatod.

Jól hangzik, ugye? Ahhoz, hogy ezt létre tudd hozni, egy módszerre lesz szükséged. Ahhoz, hogy a módszert használni tudd, csak arra van szükséged, hogy eldöntsd, mit akarsz enni. Nem kell kertésznek lenned hozzá, mert bármikor előveheted és kilesheted belőle a választ a kérdéseidre.

A módszer:

 • új, mert ilyen formában, kis területre szabva még nem találkozhattál vele

   

  Permakultura_Alapelvek

  A permakultúra alapelvei – nagyobb méretért kattints a képre!

 • régi, mert kipróbált, bevált alapokon nyugszik
 • biztos, hiszen Baji Béla lektorálta, akinek több, mint 20 éves tapasztalata van a permakultúrás kert létrehozásában és gondozásában
 • hatékony, mert természetes, és a természet a legtöbb problémára megoldást is kínál
 • biztonságos, mert nem használunk benne az egészségedre vagy a környezetre káros elemeket
 • kényelmes, mert kevés idődet veszi el
 • sikeres, mert ha elsajátítottad, könnyedén megtervezheted saját kerted
 • használható, mert konkrét megoldásokat ad a kezedbe

Mit tartalmaz a tanfolyam

 1. hook-76785_15016 napon át, naponta egy tartalmas leckét, amely végigvezet az alapelveken, a kert kialakításának lépésein, a veteményes kialakításán. Szó esik a gyümölcs- és egyéb fákról is.
 2. Letölthető segédleteket a tervezéshez, növénytársításhoz, kiemelten figyelve a balkonkertészekre, a leckék között tippeket, érdekességeket, képeket. Kaptok egy munkafüzetet is, amely végigvezet saját kerted megfigyelésén, felmérésén, jó alapot adva a tervezéshez.
 3. Kedvezményes részvételi lehetőséget a nyári kerttúrák egyikén, Baji Bélával.
 4. Egy közösséget, amelyet ti alkottok, és egy felületet, ahol később is megoszthatjátok egymással a tapasztalataitokat – ez a Biokiskert Klub
 5. A tanfolyam során mindenki elkészítheti saját kerttervét.
 6. Aki 2017. május 31-ig jelentkezik (és befizeti a részvételi díjat), megkapja ajándékba a permakultúra egyik alapművét, Tom Hemenway: Gaia kertje - útmutató a házi permakultúrához című könyvét. A könyv értéke 7.900,- Ft.

Mikor kezdődik?

calendar-23684_150A tanfolyam bármikor elkezdhető.  A jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a tanfolyam ellenértéke befolyik a Biokiskert Kft. számlájára, ezt követően azonnal indítjuk a leckéket, a konzultáció időpontjával kapcsolatban pedig felvesszük veled a kapcsolatot.

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.