Kínai ehető krizantém bio vetőmag

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 munkanap
Kategória:
Bio vetőmagok
Áfa:
27 % (benne van az árban)
1 tasak:
tartalmából kb. 500 növény lesz
Termelő:
ReinSaat KG
Címkék:
március, április, május, június, július, augusztus

1.350 Ft

tasak

Leírás

Egynyári krizantém, sárga-fehér virágait júliustól egész őszig hozza. Kb. 1 méter magasra nő. A kínai konyha egyik kedvelt alapanyaga. A zsenge levelek fogyaszthatók sütve vagy frissen, salátába keverve, a fiatal virágokat is fogyaszthatjuk így. Fogyasztási célra érdemes szakaszosan, két-három hetente vetni, tavasztól őszig.

További részletek

A ReinSaat KG biodinamikus gazdáldodás, nem alkalmaznak hibrid fajtákat. A növényekről gyűjtött vetőmag így kiválóan használható a további években (magcsávázáshoz használjunk Biokal 01 bio növényerősítő tápoldatot, amely megtalálható a webshopban a növénykondícionálók kategóriájában). A fatják Magyarországon is beváltak, bőtermő, egészséges, ellenálló növényeket kapunk.

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.