Chili, NuMex Suave Red bio vetőmag

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 munkanap
Kategória:
Bio vetőmagok
Áfa:
27 % (benne van az árban)
1 tasak:
20 magot tartalmaz
Termelő:
ReinSaat KG
Címkék:
február
Értékelés átlag (össz. 1):

1.100 Ft

csomag

Leírás

A Habanero azért annyira közkedvelt, mert különlegesen finom, gyümölcsös íze van. Iszonyú csípős, ezért még kimagozva sem élvezheti mindenki, csak aki szereti az erőset. A NuMex Suave Red a megoldás mindazoknak, akik a fantasztikus ízt enyhe változatban szeretnék élvezni: ez a fajta maximum az 1-es fokozatot éri el a 10-es skálán (a Habanero Tropical Red pl. 10-es). A fajtát Új-Mexikóban nemesítették, a Chili Pepper Institut-nak lehet hálás mindenki, aki nem bírja a csípőset.

Kb. 90 cm magas bokrot nevel, gyönyörű, fényes piros termésekkel. A chilik érési ideje kb. 75 nap.

Vetés palántának: februártól, legalább 22 fokos talajba; kiültetés: a fagyok után, május közepén. Térállás: fóliában 50x70 cm, szabadföldben 40x50 cm. Tipp: bazsalikommal ültetve minden chili szebben fejlődik!

 

 

 

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.

Oláh Gábor – 2017-01-02

Nagyon finom ez a paprika, nekem egyik kedvencem lett. Szeretem a csípőset, de némelyik Habanero már nekem is sok, inkább csak fűszerezésre használom őket. Viszont nagyon szeretem a Habanero egyedi gyümölcsös ízét, a Numex pedig éppen csak kicsit csíp, ezért bátran lehet falatozni belőle :).