Bokorbab, Compass bio vetőmag

Elérhetőség:
raktáron 
Szállítás
3 munkanap
Kategória:
Bio vetőmagok
Áfa:
27 % (benne van az árban)
1 tasak:
kb. 5 m2-re elegendő
Termelő:
ReinSaat KG
Címkék:
május, június, július

1.100 Ft

db

Leírás

Egészen különleges fajta, amely 12-14 cm hosszú, zsenge, egyenes hüvelyeket hoz. Nagyon finom főzve, sütve, dinsztelve vagy akár savanyítva is. Ázsiai ételekhez kifejezetten jól illik. Folyamatosan szedjük a zsenge hüvelyeket, mert elég gyorsan megkeményedik. A növény 50 cm magasra nő. Napos, meleg helyet igényel, üvegházban, fóliában jól termeszthető. Rezisztens pszeudomonas-os foltosodásra, tűlehalásra és bab-mozaik vírusra.

Vetés: május elejétől június végéig.

A ReinSaat KG biodinamikus gazdáldodás, nem alkalmaznak hibrid fajtákat. A növényekről gyűjtött vetőmag így kiválóan használható a további években (magcsávázáshoz használjunk Biokal 01 bio növényerősítő tápoldatot). A fatják Magyarországon is beváltak, bőtermő, egészséges, ellenálló növényeket kapunk.

Ügyfeleink véleménye

Értékeléseddel és véleményeddel segíthetsz másoknak a döntésben, hogy mit érdemes megvenniük, kiemelheted a termék előnyeit, elmondhatod a vele kapcsolatos tapasztalataidat, és nem utolsó sorban nekünk is visszajelzéssel szolgálhatsz róla, hogy mennyire voltál elégedett vele - vagy magával a kiszolgálással stb.