Palántázz egyszerűen, tisztán

Neked sincs rendes helyed palántanevelésre? Nem szereted, ha minden csupa föld lesz, amikor nekivágsz? Esetleg bele sem fogsz, mert nincs kedved a macerához? 

Mit szólnál, ha azt mondanám, lehet ezt egyszerűen, kényelmesen, tisztán? Nézz be a "Palántaneveléshez ajánljuk" kategóriába, hátha találsz olyan palántanevelőt, amelyik a kedvedre való. Ha úgy gondolod, nincs elég helyed, akkor nézd meg az ablakpárkányra méretezett hajtatóházakat: garantáltan elférnek bármelyik lakásban.

Ilyen is van néha...

Sajnos a zöldségeket nem csak mi szeretjük. Jó lenne, ha azért maradna belőle, anélkül, hogy vegyszerhez kellene nyúlni. Növényvédelemre is számtalan ötletünk van: tippek, növénytársítások, bio ötletek a blogban (Főoldal > Blog), és igen hasznos termékek a webáruházban. Tapasztalatunk szerint a bio módszerek pont annyira hatékonyak, mint a vegyszerek. Ha használjuk őket, jó eséllyel megússzuk a komolyabb károkat.

A blog számos más témát is felölel: növényekről, termékekről, hírekről, könyvekről szóló cikkek között böngészhetsz.

Ideje vetni!

Most jött el igazán a csemegézés ideje! Vethetünk palántának valót, korai szabadföldi zöldségeket, tervezhetjük a kertet. A vérbeli kertésznek ilyenkor már bizseregnek a vetőujjai és izgatottan válogat a magok között. Nézz körül, rengeteg újdonsággal, különleges és hagyományos novények magjaival várunk. Amit nem találsz, írd meg, hátha tudunk neked szerezni!

Jó válogatást kívánunk!

Zöldfűszerek mindenek felett

Télen, nyáron, kertben, teraszon, de még egy ablakban is vígan elvannak. Sokan nem bánják a szárazságot sem. Ha magunk neveljük őket, nem fognak kipusztulni, mint a szupermarketes társaik, és műtrágyát sem fognak tartalmazni. Nézz körül a 'Fűszernövények' kategóriában!

A szlogen az admin felületen szerkeszthető!

Keresés & rendezés

• Keresendő szöveg •

• Termékjellemzők •

Gyártó

Milyen növényre?

Termelő

» Szűkítő feltétel(ek) «

• Melyik kategóriában •

• Megjelenítési sorrend •

Bio-retek mag

Az eredeti mérethez kattints a képre!

Szállítás: raktárról, azonnal
Kategória: Bio-magok csíráztatásra
1 tasak: 20 g
Termelő: Budapesti Kertimag Zrt.
Súlya: 20.00 g
Áfa: 27 % (benne van az árban)
350 Ft

Mennyiség:

 db

A retekcsíra kiemelkedően maga foszfortartalmú. Természetes antiszeptikus hatásánál fogva nátha és megfázás ellen jól alkalmazható. Oldja a torok nyálkalerakódásait. Vízhajtó hatása is ismert, segít kisebb vese- és epeköveket eltávolítani. Jellegzetes, enyhén csípős íze miatt kiváló vaj- és túrókrémek, saláták ízesítésére, de magában is fogyaszthatjuk.

A csíranövények 4 nap elteltével már szüretelhetők.

 

Használati mód:

 

  1. A magvakat felhasználás előtt öblítsük le, majd langyos vízben áztassuk 12 órán át.
  2. Ismételt leöblítés után terítsük a magvakat vékonyan a csíráztató edény lyukacsos tálcájára és az alsó edényt töltsük tele vízzel. (Nedves szűrőpapírra is tehetjük)
  3. Tartsuk az edényt 18-20 fokon világos, de ne napfényes helyen.
  4. Napi 1-2 alkalommal öblítsük le a csírákat langyos vízzel.
  5. A kész csíranövényeket hűtőben 3-4 napig frissen tarthatjuk.
A termék nem alkalmas házikerti termesztésre!

 

Nincsenek további képek a termékről.

Nincsenek további részletek a termékről.

Nincsenek kapcsolódó termékek.

Vetni bármikor lehet!


Most kezdődik az év legizgalmasabb időszaka!

Kezdődik a tervezés, vagy már kész is van, válogathatunk, elképzelhetjük, mi mindent fogunk szüretelni idén a kertünkből. A paradicsomfotók láttán összefut a szánkban a nyál, szinte már érezzük a nyári napsütést a bőrünkön. El is kell kezdenünk lassan a munkát, hogy tényleg így legyen. Ha húzódoznál a palántaneveléstől, mindenképpen nézz be a "Palántaneveléshez ajánljuk" menüpontba, mert van egyszerű megoldás!

A teljes listát letöltheted innen: Mit mikor vessünk 2013-ban (táblázat), az aktuális vetinivalókat pedig itt találod.

 

Csatlakozz hozzánk a facebook-on is!