Biztonságos online fizetés

Kártyaelfogadó: CIB Bank

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A webáruház csak a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat, a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon.

A fizetőoldal adattartalmáról webáruházunk nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően webáruházunkban és emailben is tájékoztatjuk. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngészőjének támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el az alábbi, részletes tájékoztatónkat is! Szükség esetén a PDF formában elérhető gyakori kérdéseket is letöltheti.


Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás, a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át webáruházunk biztonsági feltételeit, melyekkel garantáljuk az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásaival kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetésekkel kapcsolatos tranzakciós adatait (tranzakció azonosító, engedélyszám)!
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá!
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosítást!

A biztonságról

Az SSL a Secure Sockets Layer nevű, általánosan elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, melynek segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

Elfogadott kártyatípusok

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi).

A fizetés lépései

 1. Webáruházunkban válassza ki és tegye a kosárba a megvásárolni kívánt árut, és indítsa el a megrendelési folyamatot (Megrendelés gomb).
 2. Válassza ki a megfelelő szállítási/fizetési módot, amelyben bankkártyás fizetés szerepel.
 3. Adja meg szállítási és számlázási adatait, vagy ha visszatérő (regisztrált) vásárló, jelentkezzen be.
 4. Ha van beváltható kuponja, váltsa be, majd fogadja el az ÁSZF-et, és a Megrendelem gombon kattintva adja fel a megrendelést.
 5. Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez meg kell adnia kártyaadatait.
 6. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 7. A fizetést követően Ön visszatér webáruházunkba, ahol visszaigazolást kap a tranzakció eredményéről.

Bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően (ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti) a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Ha Önt a bank nem irányítja vissza a fizetőoldalról a webáruházunkba, akkor a tranzakció sikertelennek minősül. Hasonlóan, ha a visszairányítást megelőzően a banki fizetőoldalon Ön a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakát, a fizetés ugyancsak sikertelennek minősül.

Ha a tranzakció eredményéről, sikertelen fizetés esetén annak okáról ill. részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.