Szeretnéd átalakítani a kerted a permakultúra elvei szerint? Szereted a személyes kapcsolatot, esetleg jobban tudsz koncentrálni, ha elvonulsz két napra tanulni és tervezni? Ha szeretnél mélyebben elmerülni az elméletben, de a megtanultakat rögtön átültetnéd a gyakorlatba, és ehhez szeretnél személyre szabott segítséget, tanácsot, itt a helyed!

Mi is ez a workshop?

Összejövünk páran, nem sokan. Legfeljebb hat fővel indul a kiscsoportos képzés, hogy mindenkire elegendő idő jusson. Az első nap az elméleté: áttekintjük, milyen is egy permakultúrás szemléletű kert, megbeszéljük, kinek mi a célja, mekkora a területe, mit szeretne elérni. Beszélünk a talajról, a kert kialakításának szempontjairól, formákról, kölcsönhatásokról, növényekről, állatokról. A résztvevők kapnak egy munkafüzetet is, amelyet hazavisznek, és a második napra (amely egy héttel követi az elsőt, hogy legyen idő mindent megfigyelni, átgondolni) kitöltik. Ez alapján indul a workshop második napja: a tervezés. Közösen dolgozunk a kertterveken, néha mindannyian, néha párban és időnként mindenki önállóan. A második nap végére mindenki fejében és papírján ott lesz a leendő kertje. Átbeszéljük a megvalósítás módját, lehetséges ütemezését.

Milyen időpontok közül lehet választani?

A workshopok késő ősszel indulnak, de lesz télen, sőt, kora tavasszal is, hogy jövő tavaszra már mindenki álmai kertjében élhessen. A pontos időpontok hamarosan felkerülnek az oldalra, akkor lehet majd jelentkezni is rájuk. Ha szívesen részt vennél egy workshopon, és az elsők között szeretnél értesülni a jelentkezés indulásáról, add meg a neved és e-mail címed, és értesítünk róla:
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *

 

Mennyibe kerül?

A kétnapos workshop ára 32.900 Ft / fő. Ez tartalmazza az elméleti tananyag vázlatát és a kitöltendő munkafüzetet is. Ebédet sajnos nem tudunk biztosítani, így kérjük, hogy mindenki csomagoljon egy kis hazait.

És a helyszín?

Budapesten, a XVI. kerületben tartjuk a workshop-ot, a Biokiskert üzlete fölötti irodaházban. Ha más helyszínre lenne igény, írjatok levelet: elegendő jelentkező esetén megnézzük, mit tehetünk.

Szeretnék hírlevelet kapni

A Biokiskert hírleveleiben az aktuális kerti teendőkről, épp vethető növényekről, hírekről, programjainkról, újdonságainkról, akcióinkról olvashatsz. Adataid soha nem adjuk át harmadik fél részére.

Pin It on Pinterest

Share This