Ami látszik: a webáruház pillanatnyilag nem üzemel, várhatóan 2018. július 18-án nyit újra. Ami nem változik: ugyanolyan jó minőségű ReinSaat vetőmagokat fogtok benne találni, mint eddig. Ami változik: ismét lesznek növényerősítő szerek, amelyeket bátran öntözhetsz a biokertedben.

Ami nagyot változik: a Biokiskert mögött álló csapat. Az oldal üzemeltetője ezentúl az Agrotipp 2000 Bt. (részletes adatokat a “Kapcsolat” oldalon találsz). A webáruház és a megrendelések kezelése Bordás Boglárka kezei közt lesz jó helyen, a Biokiskerttől eddig megszokott tanácsokat viszont már két helyről várhatjátok: tőlem, ahogy eddig is, bár főleg a facebook oldalunkon, illetve Székely Gyöngyvértől, aki ökológiai növényvédelem és gazdálkodás témákban verhetetlen. Övé a Bio-Gazdabolt, és a Biokiskert eddig is együttműködött vele – ezt az együttműködést most egy teljes összebútorozás koronázza meg.

A Biokiskert alapvetően nem fog változni, ahogy eddig is, ezután is a hobbikertészek oldala lesz, akik szeretnének vegyszer nélkül csodás kertet maguknak. Na de akkor miért a változás?

Teljesen személyes oka van: visszatértem eredeti szakmámhoz, és jelenleg főállásban közgazdászként tevékenykedem tovább. Így viszont, amint idén látszott is, nem marad elég időm, hogy megfelelően foglalkozzak a Biokiskerttel. Gyöngyvért már a kezdetektől fogva ismerem, az indulás után nem sokkal keresett meg, hogy beszélgessünk, ha már a mi két vállalkozásunk foglalkozik a témával az országban. Azóta is kapcsolatban vagyunk, és menet közben jóbarátok is lettünk. Annyira különbözünk egymástól, hogy rájöttünk, mennyire jól kiegészítjük egymást. Ez a két céggel is így volt, ezért célszerűnek tartottuk egy kézbe terelni őket. Igyekszünk kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket, és a lehető legjobb termék- és tanácspalettát nyújtani nektek.

Én sem hagyom azért magára a Biokiskertet. Maradok, beszélgetek veletek, írok nektek, megosztok veletek hasznos tartalmakat, segítem Gyöngyvéréket, és időről időre, remélem, találkozunk is valamelyik Biokiskert rendezvényen.

Schweininger Zsuzsa

akinek a legjobban ti hiányoznátok, hiszen veletek építettük fel a Biokiskertet

Pin It on Pinterest

Share This

Ha tetszett,

oszd meg a barátaiddal is!