A személyre szabott tanácsadás nagyon hatékony tud lenni: kellő információ birtokában egy óra alatt akár egy kisebb kert áttervezését, gondozását át lehet beszélni. Én mindenképp felkészülök, előzetesen kiküldök egy kérdőívet a hozzánk fordulóknak. Ebben szerepelnek adatok is, pl. merrefelé található a terület, mekkora, milyen a tájolása, talaja, és célok is. Fontos tudnom, milyen elképzeléseid vannak, mi az, amit mindenképp megtartanál, min szeretnél feltétlenül változtatni. Ezek lesznek a kiindulópontok. Szintén fontos egy nagyjából méretarányos rajz a területről és a rajta található fontosabb elemekről (ház helye, nagyobb növények, kút, stb.), amelyet személyes tanácsadás alkalmával én is el tudok készíteni, de ha Skype-on keresnél, téged kérlek meg rá.

Ha elküldöd az információt, kérek néhány napot, hogy át tudjam nézni és végiggondolni, milyen változtatásokat javasolnék. Ez alatt az idő alatt neked is van házi feladatod: szedd össze a kérdéseid, gondold át még inkább, mi az, amit szeretnél. Ha mindketten felkészültek vagyunk, nagyon tartalmasan tudjuk majd eltölteni a konzultáció egy-két óráját. A konzultáción elhangzott, általad is jónak tartott javaslatokról küldünk neked egy emlékeztetőt, amely segíthet abban, hogy eldöntsd, mit és hogyan szeretnél megvalósítani belőle.

Mekkora terület esetén tudok segíteni?

A Biokiskert megalakulása óta a (viszonylag) kis kertek tulajdonosaira koncentrál.

Mennyibe kerül a személyes tanácsadás?

Alapvetően mindkét módja ugyanannyiba: 10.000 Ft/óra a bruttó díj. Ha szeretnéd, hogy mindez a területeden történjen, akkor ehhez még utazási költség is járul (egyéni kalkuláció alapján). A tanácsadás időtartama minimum egy óra, utána minden megkezdett 15 percet számlázunk.

Érdekel? Írj egy pár sort arról, hogy mit szeretnél, és küldd el nekünk (ezt megteheted itt, vagy levélben az info@biokiskert.hu e-mail címre)! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

4 + 9 =

Szeretnék hírlevelet kapni

A Biokiskert hírleveleiben az aktuális kerti teendőkről, épp vethető növényekről, hírekről, programjainkról, újdonságainkról, akcióinkról olvashatsz. Adataid soha nem adjuk át harmadik fél részére.

Pin It on Pinterest

Share This